دستور تهیه رول مرغ و سبزیجات
مواد لازم رول مرغ و سبزیجات
- روغن مایع ۱/۲ فنجان
- کرفس ۳۰گرم
- نمک ۱ ق چ
- فلفل سیاه ۱و ۱/۲ ق چ
- جوز هندی (یا ۲ ق چ زنجبیل و ۲ ق چ پودر سیر یا هر ادویه دلخواه) ۱و ۱/۲ ق غ
- آب مرغ ۲۰۰ میلی گرم
- آرد ۷۵ گرم
- شیر شیر ۱۲۵ میلی گرم
- نخود سبز ۵۰گرم
- سیب زمینی (آب پز و مکعبی خرد شده) سیب زمینی ۱۵۰گرم
- هویج (آب پز و مکعبی خردشده) ۱۵۰گرم
- مرغ (خرد شده) مرغ ۱۲۵گرم
- پیاز (خردشده) پیاز ۱عدد
رویه رول:
- سفیده تخم مرغ ۴عدد
- آرد سوخاری ۴۰۰گرم
- روغن برای سرخ کردن
- خمیر رول :
- آب ۱۵۰گرم
- آرد ۷۰ گرم
- شیر شیر ۵۰ میلی گرم
- نمک ۱/۲ ق چ
- تخم مرغ تخم مرغ ۱عدد
- کره (آب شده) ۱ ق غ
طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات
اول پیازها رو در روغن سرخ می کنیم بعد مرغ خوردشده رو اضافه می کنیم:
سیب زمینی و هویج های آب پز و کمی بعد نخود سبز رو اضافه می کنیم:
نمک و فلفل و ادویه دلخواه رو میریزیم کمی هم میزنیم وکرفس خوردشده رو اضافه میکنیم :
آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم ۴-۵ دقیقه تا همه مواد به آرد آغشته شود بعد شیر را اضافه می کنیم:
آب مرغ یا آب سبزیجات رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود:
برای درست کردن خمیر رول اول تخم مرغ و شیر و کره آب شده و آرد رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم:
۱/۴ فنجان از خمیر را در تابه نچسب به قطر ۲۰ سانتی متر که کف آن چرب شده میریزیم و تابه را می چرخانیم تا خمیر در همه جای تابه پخش شودو به صورت خمیر نازکی می پزیم:( کل مایه را به صورت ورقه های نازک می پزیم)
خمیر ها را به صورتی که طرف حباب دار آن بالا باشد پهن کرده ۱ تا ۲ قاشق از ترکیب مرغ و سبزیجات را داخل آن می پیچیم:
موقع پیچید لبه های آن را نیز به داخل تا کنید برای محکم تر شرن می شه از سفیده تخم مرغ استفاده کرد:
در یک ظرف سفیده تخم مرغ و در ظرف دیگری آرد سوخاری می ریزیم . رول ها رو اول در سفیده بعد آرد دوباره سفیده و باز آرد سوخاری ( یا کورن فلکس خوردشده) می چر خانیم و در روغن سرخ می کنیم: