طرز تهیه پوره ماهی
مواد لازم پوره ماهی
- فیله ماهی بدون استخوان ۲۰۰ گرم
- پیازچه خرد شده ۲ قاشق مرباخوری
- آب لیموترش ۲ قاشق مرباخوری
- سس خردل ۱ قاشق مرباخوری
- ماهی دودی ۲۰۰ گرم
- کره ۱/۲ فنجان
- فلفل ۱/۸ قاشق مرباخوری
- نان باگت
طرز تهیه پوره ماهی
یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.
ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.