آموزش تهیه ماهی سالمون لیمویی خوشمزه
آموزش درست کردن ماهی سالمون خوشمزه لیمویی را برای شما داریم که می توانید آن را میل کنید و از خوردنش لذت کامل ببرید.
مواد لازم ماهی سالمون لیمویی
ماهی سالمون: یک کیلو و ۵۰۰ گرم
پیازی (اسلایس شده): یک عدد
سیر (له شده): ۳ حبه
لیمو سنگی (اسلایس شده): نصف یک عدد
سس مایونز: یک سوم پیمانه
سس کچاپ: ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه ماهی سالمون لیمویی
۱٫ ماهی سالمون را در یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. سس مایونز، سس کچاپ، نمک، سیر له شده و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.
۲٫ مواد روی ماهی را با هم مخلوط کرده و به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.
۳٫ برش های لیمو سنگی و پیاز را روی ماهی بچینید و حدود ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.
۴٫ ماهی را از فر درآورید و پس از ۱۰ دقیقه خنک شدن به ظرف مناسبی انتقال داده و سرو کنید.