طرز تهیه ذرت پنیری فلفلی
مواد لازم ذرت پنیری فلفلی
پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
شیر: ۱/۴ فنجان و ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۳۵ گرم
پودر سیر: ۱/۲ قاشق غذاخوری
دانه ذرت: ۸۰۰ گرم
فلفل سبز خرد شده: ۱۰۰ گرم
فلفل هالوپینو خرد شده: ۱۰۰ گرم (اختیاری)
طرز تهیه ذرت پنیری فلفلی
ابتدا فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
پنیر خامهای، شیر،کره و پودر سیر را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب را حدود ۵ دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا زمانیکه پنیر کاملا آب شود و سس یکدستی حاصل شود.
سپس ذرت، فلفل سبز و فلفل هالوپینو را به سس اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا سس کاملا با ذرت ترکیب شود.
سپس مخلوط ذرت را داخل ظرف پیرکس یا ظرف مناسب فر بریزید و در فری که از قبل گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
اطلاعات مواد مغذی
۲۵۸ کیلوکالریکالری
۱۸ گرمچربی
۲۹٫۴ گرمکربوهیدرات
۷ گرمپروتئین
۵۰ میلیگرمکلسترول
۱۳۰۶ میلیگرمسدیم