طرز تهیه نان شیرمال با خامه و مربا
نان شیرمال با خامه و مربا، صبحانهای بی نقص برای همه اعضای خانواده است. خمیر نان شیرمال خیلی آسان و در عرض ۱۵ دقیقه آماده میشود و بعد از ۱۵ دقیقه در فر نان شیرمال تازه شما آماده است. این اسنک کوچک خوشمزه دوست بچه ها هم هست و میتوانید آن را به عنوان عصرانه هم مصرف کنید.
مواد لازم نان شیرمال
آرد سلف رایزینگ ۲ و ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشف چایخوری
کره ۴۰ گرم
شیر ۱ پیمانه و ۱ قاشق غذاخوری
خامه، مربا و پودر قند برای سرو کردن
اطلاعات مواد مغذی
- ۷۲۰کالری
- ۵٫۳ گرمچربی
- ۲۷٫۳ گرمکربوهیدرات
- ۳٫۴ گرمپروتئین
- ۱۶ میلی گرمکلسترول
طرز تهیه نان شیرمال
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک قالب دایره ای به قطر ۲۲ سانتیمتر را چرب و آماده کنید.
آرد، شکر و نمک را با هم در کاسهای الک کنید. سپس کره را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان دست آن را با مواد دیگر مخلوط کنید. حفره ای در وسط مواد ایجاد کنید و یک لیوان شیر داخل آن بریزید. حال با لیسک هم بزنید تا مایه یکدست شود.
مایه را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و حدود ۳۰ ثانیه ورز بدهید تا کاملاً نرم شود. با استفاده از وردنه، مایه را به قطر ۲ سانتیمتر باز کنید و سپس با یک کاتر گرد به قطر ۵ سانتیمتر برش بزنید. ۱۲ دایره ایجاد کنید و آنها را در قالب کیک بچینید.
روی خمیرهای دایره ای شیر بمالید و سپس قالب را در طبقه بالای فر قرار دهید. بعد از حدود ۱۵ دقیقه که نانهای شیرمال طلایی شدند آنها را از فر خارج کنید و با آنها ۶ ساندویچ خامه و مربا درست کنید. روی نان شیرمال پودرقند بپاشید و ساندویچها را سرو کنید.