داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

تغذیه مناسب برای افراد مضطرب از نگاه طب سنتی

مضطرب بودن احساسی روانی است که با ذهن انسان در ارتباط است و باعث بروز حالتی ناخوشایند، مبهم و عدم اطمینان در فرد میگردد. جالب است بدانید که تغذیه شما تاثیر مستقیمی بر حالت های روانی مانند افسردگی، استرس و اضطراب دارد. اگر شما یک فرد مضطرب هستید و به دنبال راه حلی برای کاهش علائم اضطراب و استرس میگردید بهتر است تغییراتی را در تغذیه خود اعمال کنید. در این نوشتار به همراه متخصص طب سنتی به بررسی توصیه های تغذیه ای  برای مقابله با اضطراب خواهیم پرداخت. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

مضطرب

فاطمه معینی درباره برخی روشهای درمان استرس در طب سنتی اظهار داشت: افرادی که دچار استرس و افسردگی هستند از دیدگاه طب سنتی باید غذاهایی را مصرف کنند که دارای طبع گرم و تر هستند و خون خوب و صالحی را در بدن می‌سازند.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب بهتر است که در وعده صبحانه، کره محلی همراه با انواع مربا مانند مربای سیب، به، بالنگ، بهارنارنج، پوست پسته، و گل سرخ مصرف کنند.

وی تصریح کرد: برای این افراد در وعده صبحانه، مصرف شیر تازه با شیره انگور, شیر تازه با شکر, سمنو, تخم‌مرغ عسلی با نعنا یا دارچین, زرده تخم‌مرغ با روغن بادام شیرین و شکر, کله‌پاچه با جو, فرنی, شیربرنج, حریره مغز گندم و شکر و روغن بادام بسیار مفید است.

معینی یادآور شد: افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب بهتر است در وعده ناهار و شام، فرنی با آرد برنج، شیر، شکر، هل و گلاب, نخودآب, زرشک‌پلو با مرغ و زعفران و خلال پسته, آش اسفناج با کدو با شیره مغز بادام شیرین, آش ماش با کدو و اسفناج و مغز بادام شیرین, کدو با جوجه مرغ, کدو با ماهی, مغز گوسفند, آبگوشت با گوشت گوسفندی,کباب گوسفندی و ماهی تازه مصرف کنند.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که علاوه بر افسردگی و اضطراب دچار یبوست هستند نیز بهتر است از غذاهایی مانند گوشت بره یا پاچه بره با اسفناج و روغن بادام, جوجه مرغ با کدو, آش ماش با مغز بادام و کدو و اسفناج, پاچه بره با اسفناج و روغن بادام, حریره جو با روغن بادام و شکر, شوربای گوشت جوجه یا بزغاله یا بره مصرف کنند.

منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *