آشپزیسوپ و آشغذای ایرانی و محلی

دستور پخت آش ماش

در این پست از سایت عطارباشی به شما طریقه ی درست کردن آش ماش را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

مواد لازم آش ماش 5-4 نفر

گوشت چرخ کرده:  250 گرم

پیاز رنده شده:  نصف فنجان

ماش:  250 گرم

عدس:  100 گرم

پیاز داغ: یک فنجان

برنج:  نصف فنجان

جعفری و گشنیز خرد شده:  250 گرم

زردچوبه،نمک و فلفل:  به مقدار لازم

طرز تهیه آش ماش

 عدس و ماش را قبلا شسته و خیس کنید.سپس بگذارید با آب بپزد.گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده،نمک،فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته ریز درآورید و کوفته ها را به آش اضافه کنید.پیاز داغ را به عدس و ماش پخته اضافه کنید.

برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد.در صورت تمایل می توانید 3 تا 4 عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید.آش را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

خواص ماش :

 اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از ماش را به شما توصیه می کنیم. دانه های ماش دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می پردازد.

منبع: آکا ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *