طرز تهیه تاس کباب با گوشت گوساله
وقت آن رسیده است که یک غذای خوشمزه و البته مقداری سخت را به شما آموزش دهیم ، غذایی که طعم لذیذ آن تمام زحماتش را بی اثر میکند با عطارباشی همراه شوید تا طرز تهیه تاس کباب گوشت گوساله را یاد بگیرید.
مواد لازم تاس کباب با گوشت گوساله
900 گرم گوشت گوساله خورشتی
سه قاشق غذاخوری روغن نباتی
چهار عصاره آبگوشت گوشت گاو
چهار فنجان آب
یک قاشق چای خوری رزماری خشک
یک قاشق چای خوری جعفری خشک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
سه عدد سیب زمینی بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
چهار هویج ، برش داده شده
چهار ساقه کرفس ، خرد شده
یک پیاز بزرگ ، خرد شده
دو قاشق چای خوری آرد ذرت
دو قاشق چای خوری آب سرد
طرز تهیه تاس کباب با گوشت گوساله
در یک قابلمه بزرگ گوشت را ریخته و روغن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و تا زمانی که رنگ گوشت به قهوهای تبدیل شود تفت میدهیم.
سپس عصاره گوشت را درون آب حل میکنیم و به قابلمه اضافه کرده و رزماری، جعفری و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم و اجازه میدهیم تا بجوش آید و به مدت یک ساعت اجازه میدهیم تا آرام بجوشد.
حال درون قابلمه سیب زمینی ، هویج ، کرفس و پیاز را اضافه کرده و آرد ذرت را درون دو قاشق آب سرد حل کرده و به مواد اضافه کرده و یک ساعت دیگر اجازه میدهیم تا غل بزند.
غذای شما آماده است و میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.