به میزان لازم روغن زیتون

۱ عدد پیاز

۲ شاخه کرفس

۳ حبه سیر

۱ مشت جعفری

۱ مشت آویشن

یک و نیم لیتر آب مرغ

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل

۷۵ میلی لیتر خامه

۶ برش نان

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

۱.قابلمه ای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید. پیاز، کرفس، سیر، ساقه های جعفری خرد شده، برگ های آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.

۲. ۴ قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید. آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه، قل بزند. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید. خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.

۳.برش های نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید. از سوپ در کاسه بریزید و روی آن ها را با برگ های جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برش های نان سرو کنید.