آشپزیساندویج و پیتزاغذای بین المللی

طرز تهیه میتلف گوشت ( پودینگ گوشت )

میتلف گوشت یک نوع غذا با مخلوطی از گوشت، سبزیجات و سایر مواد خوراکی هست که با هم مخلوط شده و به صورت قالبی پخته میشوند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این میتلف خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد اولیه میتلف گوشت

گوشت چرخ کرده:  750گرم
آرد:  0/5 پیمانه
شیر: 1/2پیمانه
پیاز سرخ شده:  4قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده:  2-3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ:   4عدد
رب گوجه فرنگی:  دوقاشق غذاخوری

طرز تهیه میتلف گوشت

زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده وسپس زرده وگوشت را اضافه می کنیم.
سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.
کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته
وبرای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.
(این غذا باید داخل فر با بخار آب پخته شود)
قالب را در فر 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 1 ساعت قرار میدهیم.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *