داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهینکته های عطارباشی

گیاهخواری از نگاه طب سنتی

گیاهخواری به طور کلی به نوعی از رژیم غذایی گفته میشود که در آن فرد از خوردن گوشت حیوانات و حتی مواد غذایی مانند شیر که به نوعی با حیوانات مرتبط هستند خودداری می‌کند. بسیاری از گیاه خواران هدف از انجام اینکار و گرفتن چنین رژیمی را در حمایت از حیوانات و جلوگیری از کشتار آنها می‌دانند. در این نوشتار نظر متخصص طب سنتی را درباره گیاه خواری جویا می‌شویم.

نعمت‌الله مسعودی عضو انجمن علمی طب سنتی در خصوص گیاه ‌خواری گفت: این نوعی رژیم‌ درمانی است و با توجه به مزاج افراد مختلف به آنها توصیه می‌شود. گیاه‌خواری تولید خون  غلیظ را کم کرده و به بازسازی بدن کمک می‌کند.

وی افزود: باید توجه داشت که هیچ گاه گیاه ‌خواری به صورت دائم به کسی توصیه نمی‌شود زیرا گیاه یک غذای کامل نیست و بدنمان به گوشت احتیاج دارد. انرژی بدن و عضله‌سازی آن از طریق مصرف گوشت دریافت می‌شود.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: افرادی که پرخونی یا سنگینی خون دارند با گیاه‌خواری می‌توانند غلظت خون خود را کم کنند اما اگر به صورت دائم آن را ادامه دهند به سردی مزاج،‌ کم‌خونی، ضعف، لرز، خستگی و کسالت دچار می‌شوند.

گیاهخواری

این متخصص طب سنتی نشانه‌های افرادی که سنگینی خون دارند را این گونه بیان کرد صورت گلگون، احساس کسالت، خمیازه، سنگینی و یا سابقه پرخوری، مصرف زیاد گوشت و خوراک‌های غلیظ. این افراد بهتر است با مشورت پزشک طب سنتی گیاه‌خواری را آغاز کنند و متخصص با توجه به مزاج هر فرد مدت زمان مشخصی را به وی تجویز می‌کند. ممکن است این رژیم برای کسی دو هفته و برای دیگری چندین ماه نیاز باشد.

مسعودی افزود: علاوه بر کسانی که سنگینی خون دارند افرادی که به مشکلات معده و کبد دچار هستند نیز به گیاه‌خواری توصیه می‌شود اما نیاز است این افراد حتماً تحت‌نظر متخصص این رژیم را آغاز کنند.

منبع: فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *