آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی را به شما آموزش داده ایم. برای تهیه این دسر خوشمزه در ادامه این مطلب با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم کم بروله

۴ پیمانه خامه پرچرب
۱۶ عدد بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
۲ قاشق چایخوری وانیل
۶ عدد زرده تخم مرغ
۱ پیمانه شکر

طرز تهیه کرم بروله

1- فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- بیکسوئیت های کرم دار را باز کرده و لایه میانی آنها را درون کاسه ای جداگانه بریزید. خود بیسکوئیت ها را هم در کاسه ای دیگر قرار دهید.

3-درون یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم خامه پرچرب و مواد میانی بیسکوئیت ها را هم بزنید تا کاملا ذوب شوند.

4-وانیل را به آنها اضافه کرده و از روی حرات بردارید.

5- در یک کاسه، زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید.

6-مخلوط به دست آمده را درون کاسه های سفالی که از قبل درون سینی فر چیده اید، بریزید.

7-یک قاشق غذاخوری از پودر بیسکوئیت ها روی آنها بپاشید.

8-سینی فر را پر از آب پر کرده و سپس درون فر قرار دهید تا کرم بروله به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

9-سپس روی آنها را پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

10- پس از سفت شدن کرم بروله، ۲ قاشق چایخوری شکر روی آنها بپاشید و حرارت دهید تا شکر کاراملی و قهوه ای رنگ شود.

منبع: روزیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *