آشپزیساندویج و پیتزاغذای بین المللی

طرز تهیه پاستای چیز برگر

روش تهیه پاستای چیز برگر خوشمزه

پاستای چیز برگر غذای عالی و خوشمزه است که مهمانی از کشور ایتالیا در خانه های ما می شود و می توانیم آن را نوش جان کنیم. پاستای چیزبرگر پاستایی خوشمزه و جدید است که تنها در نیم ساعت آماده می شود. بعلاوه کل مراحل پخت در یک ماهیتابه انجام می شود و طرز تهیه بسیار آسانی دارد.این پاستای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم لذیذ و پنیری آن لذت ببرید.

مواد لازم پاستای چیز برگر

روغن زیتون بکر:  1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده:  450 گرم
پیاز خرد شده:  1 عدد
سیر رنده یا ریزی خرد شده:  3 حبه
رب گوجه فرنگی:  200 گرم
ماکارونی فرمی (آرنجی):  900 گرم
پنیر چدار رنده شده:  2 فنجان
گوجه کوچک برای تزیین:  1 عدد
پیازچه:  مقداری برای تزیین
آب گوشت(اختیاری):  1 فنجان
آب:  1 فنجان
کچاپ:  1/4 فنجان
سس خردل:  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستای چیز برگر

1-یک قاشق روغن زیتون را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت چرخکرده، سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید. حدود 5-6 دقیقه گوشت را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. با پشت قاشق گوشت را خرد کنید تا بهم نچسبد.

2-رب گوجه فرنگی، عصاره گوشت، آب، کچاپ، خردل و ماکارونی فرمی ( مدل آرنجی) را اضافه کنید و با مواد خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سپس در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید پاستا حدود 15 دقیقه بپزد.

3-پس از این مدت در قابلمه را بردارید و چند دقیقه پاستا را هم بزنید تا اگر هنوز سس حالت آبکی و شل دارد جذب و تبخیر شود. 2 فنجان پنیر چدار به پاستا اضافه کنید.

4-پاستای چیزبرگر را در ظرف مناسب بکشید. روی پاستا را می توانید با یک عدد گوجه خرد شده و کمی پیازچه خرد تزیین کنید. این پاستای خوشمزه را بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

نکته:

می توانید بجای رب از همان مقدار گوجه خرد شده نیز استفاده کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *