داروهای گیاهیشربت و دمنوشعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

خواص دارویی چای فلوس

فلوس ، میوه ای به طول ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتر و به قطر ۳-۲ سانتیمتر است و دارای خواص بسیاری است که میتوان به درمان یبوست، درمان درد مفاصل و موارد بیشمار دیگر اشاره کرد که می توانید تا پایان این مطلب با ما باشید و با چای فلوس آشنا شوید.

در داخل این خانه ها مایع چسبنده تیره رنگی وجود دارد که عسل خیار شنبر نامیده می شود . طعم این مایع کمی شیرین ولی نامطبوع است . برای استفاده از فلوس غلاف آنرا کمی روی آتش گرم می کنند تا عسل خارج شود . معمولا این عسل با روغن بادام مخلوط شده و به عنوان مسهل استفاده می شود، البته می توان مغز فلوس را با قند یا شکر مخلوط کرده و در درجه حرارت معتدلی پخت که به آن فلوس پخته می گویند .

chinese_semen_cassiae_tea_for_weight_loss

خواص داروئی فلوس

فلوس از نظر طب قدیم ایران کمی گرم و تر است
۱)یکی از بهترین داروها برای رفع یبوست می باشد زیرا مصرف آن عوارضی ندارد بنبراین حتی برای زنان حامله و اطفال مناسب نیست
۲)برای درد مفاصل و نقرس فلوس را به موضع دردبمالید
۳)برای کلیه ها مفید است مخصوصا آنهایی که کلیه شان سنگ ساز است درصورت استفاده از آن مبتلا به سنگ کلیه نمی شوند
۴)جوشانده پوست درخت فلوس اسهال خونی را رفع می کند
۵)نرم کننده سینه است
۶)برای باز کردن گرفتگی روده و دل پیچه ، فلوس را مخلو ط با ریشه ختمی بکار برید .
۷)برای معالجه دیفتری ، فلوس را با آبّ گشنیز مخلوط کرده و به بیمار بدهید تا غرغره کند .

مواد لازم برای تهیه چای فلوس

مغز فلوس( ۱قاشق غذاخوری)

آب سرد ۲ لیوان

مقداری نبات

cassiaseed4

دستور تهیه چای فلوس

بعد از مخلوط کردن همه مواد در قوری، آنرا روی حرارت کم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم( کتری یا سماور) قرار داده، ۱۵ دقیقه دم بکشد، صاف نموده و مصرف کنید.

خواص

طبیعت معتدل، پایین آورنده فشارخون، ضد برفک دهان، ملین، مسهل قوی، ضد صفرا، ضد یبوستهای بد و مزمن، ضد تورم امحاء و احشاء.

منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *