آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه خوراک ماهیچه

مواد لازم برای خوراک ماهیچه

گوشت ماهیچه گوسفندی
پیاز
نمک و فلفل و دارچین

طرز تهیه خوراک ماهیچه

پیازها رو خلالی خرد کنید و تو روغن تفت بدید ( این غذا هر چه چرب تر باشه خوشمزه تر میشه. پس چربی های گوشت رو هم جدا نکنید) پیاز نباید تغییر رنگ بده فقط در حد سبک شدن تفت بدید. حالا گوشت ماهیچه رو کف قابلمه روی پیازها بزارید. قابلمه باید گنجایش گوشتها رو داشته باشه و نباید گوشتها را روی هم بزاریم.

درب قابلمه رو بزارید و پنج دقیقه با شعله ملایم زمان بدید تا گوشت تفت بخوره و تغییر رنگ بده. حالا برش گردونید تا اون طرفش هم تفت بخوره. یک پنس دارچین به گوشت بزنید و حدود یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. آب نباید روی گوشت رو بگیره بنابراین کم کم در حین پخت اگر نیاز شد باز آب اضافه میکنیم.
یک پیاز رو خلالی کنید و روی گوشت قرار بدید تا حین پخت آب پیاز به خورد گوشت بره.

وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید تا فقط یه قل ریز بزنه. حدود سه ساعت زمان بدید تا ماهیچه حسابی بپزه طوری که گوشتش تو دهن آب بشه. موقع پخت ماهیچه رو نباید این رو اون رو کنید فقط اگر لازم شد یکم جابجاش کنید تا ته نگیره.
این غذا آبدار نیست و در آخر کار ماهیچه و پیاز و روغن باقی میمونه. اما چون جناب همسر غذای خشک نمیپسنده من اواخر پخت به جای اینکه آب ماهیچه رو بسوزونم یک مقدارش رو جدا کردم و برای همسری نگه داشتم.
اخر کار پیازهای روی ماهیچه رو کف قابلمه بریزید و یکم زمان بدید تا تفت بخوره و برشته بشه.
راستی نیم ساعت آخر اگر دوست داشتید هویج اضافه کنید.
این غذا کنار باقالی پلو عالی میشه.

files_2013_10_4_9_59_13

منبع: chefartist.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *