آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه املت کبابی رژیمی

مواد اولیه املت کبابی

 اسفناج:  به میزان لازم
گوجه فرنگی:   به میزان لازم
نمك:   به میزان لازم
فلفل:   به میزان لازم
زعفران:   به میزان لازم
روغن زیتون:    به میزان لازم
تخم مرغ:   به میزان لازم

طرزتهیه املت کبابی

ابتدا مقدار كمی اسفناج را بخار پز كرده و به آن نمك و فلفل اضافه كنید.چند عدد گوجه فرنگی سفت و پهن را انتخاب كرده و سر آن را كمی بكنید و با قاشق داخل آن را خالی كنید طوری كه دیواره و كف گوجه فرنگی 1تا2سانت ضخامت داشته باشد.
سینی فر را با كمی روغن زیتون چرب كنید.داخل هر گوجه فرنگی مقداری اسفناج پخته شده، نمك،زعفران،ادویه و سایر مواد دلخواه را اضافه كرده و یك عدد تخم مرغ داخل آن بشكنید.مواد داخل گوجه ها را كمی با روغن تفت دهید و داخل سینی فر بریزید و كمی رویش اسفناج ریخته و بعد گوجه ها را روی آن قرار دهید.
سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ ها بپزند ، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون روی تخم ها بریزید.

نكات:

1)در صورت تمایل مقدار كمی آب هم به مواد اضافه كنید تا زودتر پخته شوند.
2)میتوانید داخل گوجه از سایر سبزیجات دلخواه مثل قارج و فلفل دلمه ای هم استفاده كنید.
3)در صورت تمایل مقداری رب گوجه فرنگی هم به مواد داخل سینی اضافه كنید.
4)توجه داشته باشید كه فر شما باید از قبل گرم شده باشد.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *