آشپزیپیش غذا و دسرساندویج و پیتزا

طرز تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری

مواد لازم  ناگت نان و پیازچه پنیری

خمیر نان باگت یا نان خرد شده 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

پنیر پیتزا رنده شده 5 قاشق غذاخوری

پیازچه 4 عدد

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

شیر مقداری

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه  ناگت نان و پیازچه پنیری

 نان خرد شده یا خمیر نان باگت را در مقداری شیر خیس دهید سپس با فشار دست رطوبت اضافی اش را بگیرید سپس داخل کاسه بریزید و پنیر پیتزا ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده ( فقط بخش سبز پیازچه ) ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه ناگت یکدست شود.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس با قاشق از مایه ناگت بردارید و داخل قابلمه بریزید ( به همین صورت ناگت ها را داخل قابلمه بریزید ) ، پس از اینکه یک طرف سرخ و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود سپس بهمراه سس گوجه فرنگی و پیازچه سرو کنید.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *