آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه رسپی برنج با کدوسبز

کدو سبز برای اشخاصی که قصد کاهش وزن دارند بسیار مفید است چون آب زیادی دارد. همچنین بسیار کم کالری است همچنین  کدو سبز متابولیسم یا سوخت و ساز بدن را بیشتر میکند بخاطر همین این رسپی را برایتان آماده کرده ایم که بسیار رژیمی است

مواد لازم رسپی برنج با کدوسبز

کره:  ۳ قاشق

برنج:  ۲ لیوان

کدو:  ۲ عدد

گوجه فرنگی:  ۲ عدد

پیاز:   ۱ عدد

سیر:  ۳ حبه

شوید:  نصف دسته

آویشن:  ۱ قاشق مربا خوری

نعنای خشک:   ۱ قاشق مربا خوری

پاپریکا:  ۱ قاشق مربا خوری

نمک و فلفل

طرز تهیه رسپی برنج با کدوسبز

کدوها را شسته و رنده میکنیم- پیاز و سیر را خرد میکنیم-پوست گوجه فرنگی هار ا گرفته و خرد میکیم-شوید را خرد میکنیم- برنج را می شوئیم- در یک قابلمه کره را ذوب میکنیم  و پیاز و سیر را تفت میدهیم  وقتی رنگ پیازها تغییر پیدا کرد  برنج  را می ریزیم ( کمی نمک میریزیم که برنج ها خرد نشوند) سپس کدوهای رنده شده , گوجه فرنگی های خرد شده, آویشن, نعنای خشک و پاپریکا را ریخته ۵ دقیقه  تفت می دهیم  در آخر نمک و فلفل می ریزیم سپس آب مرغ ریخته  در حرارت کم قرا داده ودربش را میبندیم اصلا باز نمیکنیم  وقتی آبش را کشید ۱۰ دقیقه دم میکنیم و گرم سرو میکنیم.

منبع: دکترسلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *