آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللیغذای رژیمی

تهیه رول مرغ و اسفناج

مواد لازم برای تهیه رول مرغ و اسفناج

پیاز متوسط رو به کوچیک:   1 عدد

2 حبه سیر

1/4 فنجان پیازچه خرد شده

2 فنجان اسفناج خرد شده

قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

پنیر 1 فنجان (1/2 فنجان پنیر فتا رنده شده و 1/2 فنجان ریکوتا) اگه در دسترستون نبود از پنیر خامه ای استفاده کنید.

8 تکه فیله سینه مرغ

تخم مرغ 1 عدد

1/2 فنجان پودر سوخاری

برای رژیمی شدن

روغن زیتون به جای روغن سرخ کردنی

ریکوتا به جای پنیر های دیگه

طرز تهیه رول مرغ اسفناج و پنیر

پیاز و پیازچه رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم. کمی که طلایی شد سیر رنده شده و بعد هم اسفناج و جعفری خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم. در این مرحله هیچ ادویه ای اضافه نکنید. نمک رو هم چون پنیر داره، نیازی نیست به اسفناج نمک بزنید.

از روی گاز برمیداریم و میذاریم تا خنک شه. بعد از خنک شدن با پنیر ها مخلوط میکنیم. فیله مرغ رو پهن میکنیم و 2-3 قاشق از اسفناج و پنیر رو روش میریزیم و رول میکنیم.

در ظرفی تخم مرغ رو با کمی نمک مخلوط میکنیم و با برس، دور تا دور مرغ هارو با به تخم مرغ آغشته میکنیم. حالا پودر سوخاری رو روی مرغها میپاشیم تا دورش رو کامل بگیره. اگه یادتون باشه در مطلب قارچ سوخاری در مورد پودر سوخاری توضیح دایدم. با اسپری روی مرغ ها رو هم کمی روغن میپاشیم. بعد هم میذاریم توی سینی فر چرب شده (یا کاغذ روغنی بذارید) با دمای ملایم حدود نیم ساعت پخته بشه.

برای سوخاری کردن این رول مرغ میتونید از دستور ناگت مرغ رژیمی هم استفاده کنید.

این غذا رو هم میتونید به صورت تکه های رول کوچیک به عنوان پیش غذا استفاده کنید و هم میشه در کنار یک سالاد خوشمزه وعده ای کامل و لذیذ رو تهیه کنید.

منبع: دو نفره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *