طرز تهیه سیب زمینی شکم پر رژیمی
مواد لازم سیب زمینی شکم پر :
اندازه مقدار کالری
سیب زمینی با پوست به مقدار لازم 74 کالری
نمک به مقدار لازم 0 کالری
آب به مقدار لازم 0 کالری
برای پر کردن داخل سیب زمینی :
اندازه مقدار کالری
بروکلی ریز خرد شده 1 فنجان کلم 33 کالری
فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده 1 فنجان فلفل 15 کالری
کره 1 قاشق چایخوری 737 کالری
روغن 1 قاشق چایخوری 900 کالری
آرد گندم 1 قاشق غذاخوری 360 کالری
شیر 3/4 فنجان 490 کالری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری 246 کالری
تکه های فلفل قرمز خشک 1 قاشق چایخوری 22 کالری
نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم 0 کالری
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر :
سیب زمینی را با پوست نیم پز میکنیم.کره را در ماهی تابه نچسب حرارت داده ، آرد گندم را در شعله متوسط برای چند ثانیه، ریخته تکان دهید.شیر، را خوب مخلوط کنید و هم بزنید بگذارید.
در یک شعله متوسط برای یک دقیقه، بپزد.نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید.روغن را در ماهی تابه نچسب ریخته، پودر سیر و روغن سرخ کرده را در شعله متوسط برای چند ثانیه تفت میدهیم.
کلم بروکلی، فلفل قرمز، تکه های فلفل و کمی نمک را ریخته در شعله متوسط تفت میدهیم.مخلوط آرد وشیر، را خوب مخلوط کنید و بگذارید در یک شعله متوسط به مدت چند دقیقه، هم بزنید.
خواص بروکلی :
بروکلی به علت دارا بودن مقادیر بالای ویتامین فیبر و بتاکارون پیش ساز ویتامین Aیک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می نماید و فرایند پیری را به تاخیر می اندازد.مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی را در وعده های غذایی خود حتما قرار دهند.
منبع: آکا ایران