آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه تاس کباب با مرغ یا گوشت رژیمی

از قدیم در کشورهای شرقی رسم بوده که فصل “به” که میرسیده با گوشت گوسفند یا بز یه غذایی رو درست میکردند که خواص بسیار زیادی داشت. ترکیب گوشت و به پخته باعث شکوفایی خواصشون و ایجاد یک ترکیب فوق العاده مقوی و خوشمزه میشده. این غذا کم کم با دستور های مختلف با آلو و سیب و … ترکیب شد و با طعم های مختلفی مشهور شد. در این مطلب طرز تهیه یک تاس کباب فوق العاده خوشمزه و رژیمی رو قرار میدم.

مواد لازم

گوشت: 400 گرم

هویج متوسط: 2 عدد

کدو سبز: 2 عدد

بادمجان: 2 عدد

سیب زمینی: 3 عدد

گوجه فرنگی: 2 عدد

به: 2 عدد متوسط

پیاز: 2 عدد

آلو خورشتی: 10 عدد

گرد لیمو: 1 قاشق غذا خوری

دارچین: 1 قاشق مربا خوری

نمک ، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب با مرغ یا گوشت

من تاس کباب را با نصف مرغ درست کردم به این ترتیب که مرغ را تکه کردم و ته قابلمه چیدم و روی آن یک ردیف پیاز حلقه شده و بعد هویج و به را چیدم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم با یک لیوان آب گرم و گذاشتم روی حرارت. بعد از یک ربع بقیه مواد را چیده و لابه لای آن از گرد لیمو و دارچین ریختم و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه و 2 قاشق آبغوره و یا آبلیمو اضافه کرده و آب آنرا انداره کرده و تقریبا بعد از نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه غدا حاضر است.

از هرگونه مواد دیگر که دوست داشتید می توانید به این غذای رژیمی اضافه کنید.

منبع: بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *