آشپزینوشیدنی و اسموتی

طرز تهیه موهیتو

موهیتو به عنوان یک نوشیدنی سالم و جذاب، روش‌های مختلفی برای تهیه دارد، اما مگر می‌توان از ترکیب لیمو و نعنا به سادگی گذشت؟

تابستان و گرمای هوا میل ما را برای سرو نوشیدنی‌های خنک بالا می‌برد و موهیتو یکی از گزینه‌هایی است که باعث می‌شود، گرمای تابستان کمی برای شما قابل تحمل تر شود.

مواد لازم برای تهیه موهیتو ( ۴ لیوان)‌:

نعنای تازه: ۴۰ برگ
لیمو: ۶ عدد
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
آب گازدار (‌بدون شکر): یک لیوان

طرز تهیه موهیتو:

در ابتدا نعنا را به سلیقه خود خرد کنید.
برای انجام این کار از چند روش می‌توانید استفاده کنید که همگی به ذائقه شما بستگی دارد.
نخست اینکه نعنا را با وسایلی مانند غذاساز یا گوشت‌کوب برقی خورد کنید. یا اینکه می‌توانید نعنا را به صورت ساتوری شده یا کوبیده شده استفاده کنید.
اما سعی کنید برگ‌های این سبزی خوش بو در نوشیدی شما مشخص باشد.
در قدم دوم، آب لیمو را بگیرید و آن‌را در هر لیوان با نعنا مخلوط کنید.
اجازه بدید لیمو و نعنا به خورد هم بروند و رنگ سبزی نعنا بر لیمو غلبه کند.
در قدم سوم، شکر و سودا را به لیمو و نعنا اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه دهید نوشیدنی شما در یخچال چندساعتی خنک شود و بعد از آن در موقع سرو، یخ‌های قالبی را به ظروف خود اضافه کنید.
منبع : ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *