آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه توپک سوسیسی سریع

توپک سوسیسی که طرز تهیه آن را می‌خواهیم در اختیارتان قرار دهیم علاوه بر طعم بی‌نظیر، طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این توپک‌های خوشمزه می‌توانند به عنوان فینگرفود در مهمانی‌ها و هم به عنوان یک وعده عالی به خصوص برای افرادی که وقت پخت پز ندارند یا فرزند مدرسه‌ای دارند، استفاده می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه توپک سوسیسی

  • ۵۰۰ گرم سوسیس اسپایسی یا معمولی سولیکو (هم دمای محیط)
  • ۳ قاشق غذاخوری کره (هم دمای محیط)
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز تند
  • ۱ پیمانه آرد معمولی
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر سوخاری
  • ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده (هم دمای محیط)

طرز تهیه توپک سوسیسی

طرز تهیه توپک سوسیسی

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا دمای داخل آن کاملا یکدست شود.

سینی پخت را با فویل آلومینیومی بپوشانید. این کمک می‌کند تمیز کاری بعد از پخت و پز آسان‌تر شود.

سوسیس، کره و پودر فلفل را داخل دستگاه غذاساز ریخته و هم بزنید تا یک‌دست شوند. سپس آرد و پودر سوخاری را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

به مخلوط یکدستی که تهیه شده، پنیر چدار را اضافه کنید و با قاشق پلاستیکی بزرگی کمی هم بزنید تا پنیر به خوبی در همه جای آن پخش شود.

دست‌های شما بهترین ابزار برای ساخت توپ‌های سوسیسی است. بنابراین از مواد به اندازه توپ پینگ پنگ، توپ سوسیسی درست کرده و با فاصله مناسب از هم داخل سینی بچینید.

برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سینی را داخل فر قرار دهید تا توپ‌ها به رنگ قهوه‌ای درآیند. آن‌ها را به یک بشقاب که کف آن دستمال کاغذی است، منتقل کنید تا چربی اضافی‌شان گرفته شود.

کمی که خنک شدند، توپ‌های سوسیسی را داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه

  • سعی کنید توپک‌ها را نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ درست کنید تا محتوی داخل آن سرخ شود.
  • کنار این غذا سس تند سرو کنید.
منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *