آشپزیخوراک و خورش

طرز تهیه خورش هویج و لوبیا سبز

مواد لازم خورش هویج و لوبیا سبز

  • نیم کیلو گوشت ، خرد کرده
  • ۱ عدد پیاز ، ساطوری
  • ۵-۶ عدد هویچ ، فندقی
  • ۳۰۰ گرم لوبیا سبز ،خرد کرده بند انگشتی
  • ۲-۳ قاشق رب گوجه فرنگی
  • روغن
  • نمک و فلفل

 مشخصات

برای ۵ نفر
روش متوسط

دستور تهیه خورش هویج و لوبیا سبز

۳-۴ قاشق روغن در دیگ روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .

گوشت را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی را اضفه کنید و ۲-۳ چرخ بدهید . ۳ پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . آتش را کم کنید ، در دیگ را ببندید و گوشت را ۳ ساعت بپزید .

در پایان ساعت دوم هویچ و لوبیا را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید . این خورش باید کمی آب داشته باشد .

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *