آشپزیسالاد و سس

طرزتهیه سالاد تابستانی هندی

هر فصل سبزیجات خاص خودش را دارد و حالا که در تابستان هستیم باید نهایت استفاده را از سبزیجات این فصل ببریم. بنابراین در این دستور غذایی می خواهم یک سالاد هندی مخصوص فصل تابستان را به شما آموزش بدهم.

برنامه غذایی همه ما به مقدار زیادی مواد مغذی و آنتی اکسیدان نیاز دارد و اگر برنامه غذایی مان مخصوص کاهش وزن است مطمئناً باید حواسمان به میزان کالری دریافتی باشد. این سالاد هندی کالری بسیار پایینی دارد از آنجا که سبزیجات فیبر بالایی دارند کمک می کند برای مدت زمان طولانی تری احساس سیری کنید.

مواد لازم سالاد تابستانی هندی

سه عدد هویج

به اندازه یک مشت تربچه

دو عدد کدو سبز

نیمی از یک پیاز کوچک

به اندازه یک مشت کوچک برگ نعنا، تکه تکه شوند

برای سس:

یک قاشق غذا خوری سرکه سفید

یک قاشق غذا خوری سس خردل

یک قاشق غذا خوری سس مایونز

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

دستور غذایی سالاد تابستانی هندی

هویج ها را در یک کاسه بزرگ رنده کنید. تربچه ها و کدو سبز را نازیک برش بزنید و پیازها را هم خوب خرد کنید. تمام سبزیجات را در یک ظرف با یکدیگر ترکیب کنید و برگ های نعنا را نیز اضافه کنید.

سرکه، خردل و مایونز را تا زمانی که به خوبی نرم شوند با یکدیگر میکس کنید. سپس به آرامی روغن را اضافه و ترکیب کنید. از سس بچشید و فلفل و نمک اضافه کنید، سپس سس را روی سالاد بریزید و بهم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. این سالاد را می توانید تا ۲۴ ساعت در ظروف مخصوص ذخیره غذا نگهداری کنید.

اطلاعات تغذیه ای

مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۶ وعده است. هر وعده شامل یک کاسه سالاد می شود.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این سالاد است.

کالری: ۷۹

چربی در یک وعده: ۶ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۱ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۵ گرم

قند در یک وعده: ۶ گرم

فیبر در یک وعده: ۲ گرم

پروتئین در یک وعده: ۱ گرم

نمک در یک وعده: ۰٫۳۵ گرم

منبع: مجله دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *