دستور تهیه ساندویچ بادمجان پنیری
مواد لازم ساندویچ بادمجان پنیری
- ۱ عدد بادمجان
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲ /۱ پیمانه پودر سوخاری
- ۴ /۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ۵ برگ اسفناج خردشده
- ۲ /۱ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
- ۲ ق س رب گوجه فرنگی
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۲ ق س روغن زیتون
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۲ عدد نان همبرگری
- روغن به میزان لازم
مشخصات
دستورتهیه ساندویچ بادمجان
بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به صورت حلقه ای خردکنید و در مخلوط تخم مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. حلقه های بادمجان را از وسط نصف کنید.
در یک قابلمه کوچک رب گوجه فرنگی را با ۴ قاشق آب جوش مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
چهار قاشق از سسی را که آماده کرده اید روی بادمجان ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی ها را از وسط نصف کنید. چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس ۲ برگ اسفناج روی بادمجان ها قرار دهید.
حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان ها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید.ساندویچ ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.