آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرزتهیه دمی مرغ و اسفناج

مواد لازم دمی مرغ و اسفناج

  • مرغ
  • نمک
  • فلفل
  • زعفران
  • آب
  • برنج
  • سبزی
  • اسفناج

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش متوسط

دستور تهیه دمی مرغ و اسفناج

ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافه آن را جدا کنید.مقداری نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید و آن را کف قابلمه ای که مناسب طبخ دمی باشد بچینید. زعفران آب کرده را به همراه ۲ لیوان آب روی مرغ بریزید و با شعله ملایم بگذارید تا مرغ بپزد .در یک قابلمه دیگر ۴ لیوان آب و کمی نمک ریخته بعد از جوش آمدن برنج را بریزید و اجازه دهید برنج چند جوش بزند سپس سبزی های را به میزان دلخواه خرد کرده و آنها را اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود. وقتی که مرغ تقریباً طبخ و آبش کشیده شد و آب برنج هم تمام شد برنج را در قابلمه مرغ بریزید و با شعله پخش کن بگذارید تا برنج دم بکشد بعد از دم کشیدن برنج آن را دردیس ریخته و مرغ ها را روی آن بگذارید.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *