طرزتهیه دمی مرغ و اسفناج
مواد لازم دمی مرغ و اسفناج
- مرغ
- نمک
- فلفل
- زعفران
- آب
- برنج
- سبزی
- اسفناج
مشخصات
برای ۴ نفر
روش متوسط
دستور تهیه دمی مرغ و اسفناج
ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافه آن را جدا کنید.مقداری نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید و آن را کف قابلمه ای که مناسب طبخ دمی باشد بچینید. زعفران آب کرده را به همراه ۲ لیوان آب روی مرغ بریزید و با شعله ملایم بگذارید تا مرغ بپزد .در یک قابلمه دیگر ۴ لیوان آب و کمی نمک ریخته بعد از جوش آمدن برنج را بریزید و اجازه دهید برنج چند جوش بزند سپس سبزی های را به میزان دلخواه خرد کرده و آنها را اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود. وقتی که مرغ تقریباً طبخ و آبش کشیده شد و آب برنج هم تمام شد برنج را در قابلمه مرغ بریزید و با شعله پخش کن بگذارید تا برنج دم بکشد بعد از دم کشیدن برنج آن را دردیس ریخته و مرغ ها را روی آن بگذارید.