دستور تهیه دلمه قارچ کممبر - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه دلمه قارچ کممبر

کممبر مشهورترین پنیر فرانسوی پنیر فرانسوی در سر تا سر جهان است. این پنیر اولین بار در سال ۱۷۹۱ توسط ماری هارل کشاورزی از منطقه نرماندی فرانسه ساخته شده است. کممبر یک نوع پنیر نرم فرانسوی و از جمله پنیرهای طبیعی است که به پنیر عشق معروف بوده و پنیر ملی فرانسه است. پنیر کممبر کاله دارای انواع کممبر معمولی، کممبر خامه‌ای و کممبر با شیر بز است.سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. کممبر دارای طعمی متفاوت و تند است و هرچه بیشتر برسد نرم‌تر و بوی آن تندتر می‌شود. از کممبر به عنوان مزه همراه بیسکوییت نمکی، کراکر، انجیر، هندوانه، بادام تفت داده و به همراه انگور و مربا به عنوان پیش غذا استفاده می‌شود. کممبر در صبحانه و عصرانه به همراه پوره سیب زمینی، پخت کیک و انواع ساندویچ، در انواع سالادها و غذاهای سبک استفاده می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه دلمه قارچ کممبر را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

طرز تهیه دلمه قارچ کممبر

مواد لازم برای تهیه دلمه قارچ کممبر

  • ۱۲ عدد قارچ بزرگ
  • ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش تازه
  • ۱ عدد پیاز کوچک نگینی خرد شده
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
  • نصف عدد فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده
  • ۱۰۰ گرم کالباس دودی نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق چایی خوری آویشن پودر شده
  • ۱ عدد گوجه فرنگی پوره شده
  • نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده به میزان لازم
  • ۱۵۰ گرم پنیر کممبر ورقه‌ای خرد شده
  • برگ ریحان به میزان لازم

طرز تهیه دلمه قارچ کممبر

به کمک یک قاشق چایی خوری داخل کلاهک قارچ را خالی کنید سپس آب لیمو ترش تازه را روی کلاهک‌های قارچ بمالید تا از سیاه شدن آن‌ها جلوگیری شود. ساقه‌های قارچ را نگینی خرد کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن پیازها را درون آن بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. فلفل دلمه‌ای، ساقه‌های قارچ، کالباس دودی، آویشن، پوره گوجه فرنگی، مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ان‌ها را با هم تفت دهید تا آب مخلوط کاملا کشیده شود.

سپس ۵۰ گرم از پنیر کممبر کاله را به آن اضافه کنید و آن را کنار بگذارید. کلاهک‌های قارچ را درون یک تابه دیگر که دارای روغن داغ است از هر طرف دو دقیقه سرخ کنید سپس آن‌ها را در سینی فر بچینید.  داخل کلاهک‌ها را با مخلوط قارچ پر کنید و روی آن‌ها یک ورق پنیر کممبر کاله قرار دهید.

سینی را ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید تا پنیر ذوب شود. دلمه قارچ کممبر از فر خارج کنید آن را با برگ ریحان تزیین کنید و سپس آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.