آشپزیغذای بین المللی

طرزتهیه شام دریایی

مواد لازم شام دریایی

  • فیله ماهی ۴ تکه ۱۷۰ گرمی
  • آرد ذرت
  • روغن بادام زمینی ۲ قاشق چای خوری
  • کره ۳ قاشق غذا خوری
  • زنجبیل ۳۰ گرم
  • فلفل قرمز تند یک عدد نواری خرد شده  به اندازه های درشت
  • سیر ۳ حبه خرد شده
  • لیمو ترش یک عدد برش خورده و نصف شده
  • برنج پخته شده برای سرو
  • پیازچه خرد شده ۶ عدد
  • لیموی ترش ۲ عدد

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش متوسط

دستورتهیه شام دریایی

  1. فیله ماهی ها را در یک سینی بزرگ قرار داده و به آنها فلفل بپاشید.
  2. سپس هر دو سمت فیله ها را در آرد ذرت بغلتانید.
  3. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و فیله ها را در روغن داغ قرار دهید.
  4. دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.
  5. روغن کنجد را در یک ظرف دیگر روی حرارت گرم کنید.
  6. زنجبیل و فلفل های خرد شده و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
  7. سپس سیر را اضافه کنید. لیموی ترش را در آن بفشاریدو هم بزنید .
  8. سس آماده شده را روی ماهی ها بدهید و میل کنید.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *