طرزتهیه شام دریایی
مواد لازم شام دریایی
- فیله ماهی ۴ تکه ۱۷۰ گرمی
- آرد ذرت
- روغن بادام زمینی ۲ قاشق چای خوری
- کره ۳ قاشق غذا خوری
- زنجبیل ۳۰ گرم
- فلفل قرمز تند یک عدد نواری خرد شده به اندازه های درشت
- سیر ۳ حبه خرد شده
- لیمو ترش یک عدد برش خورده و نصف شده
- برنج پخته شده برای سرو
- پیازچه خرد شده ۶ عدد
- لیموی ترش ۲ عدد
مشخصات
برای ۳ نفر
روش متوسط
دستورتهیه شام دریایی
- فیله ماهی ها را در یک سینی بزرگ قرار داده و به آنها فلفل بپاشید.
- سپس هر دو سمت فیله ها را در آرد ذرت بغلتانید.
- روغن را در ماهی تابه داغ کنید و فیله ها را در روغن داغ قرار دهید.
- دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.
- روغن کنجد را در یک ظرف دیگر روی حرارت گرم کنید.
- زنجبیل و فلفل های خرد شده و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
- سپس سیر را اضافه کنید. لیموی ترش را در آن بفشاریدو هم بزنید .
- سس آماده شده را روی ماهی ها بدهید و میل کنید.