آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه کوکی با بستنی خوشمزه

کوکی با بستنی عصرانه کوچک خوشمزه‌ای است که در این روز‌های داغ تابستانی بسیار می‌چسبد. با طرز تهیه این دسر دلپذیر با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوکی با بستنی

مواد لازم برای تهیه کوکی با بستنی

  • سه‌چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای
  • یک و سه‌چهارم پیمانه آرد سفید
  • سه‌چهارم پیمانه شکر
  • سه‌چهارم پیمانه کره بادام زمینی
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ۱ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل
  • نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • یک و نیم لیتر بستنی شکلاتی کاله
  • نصف پیمانه بادام زمینی خرد شده

طرز تهیه کوکی

ابتدا حدود ۲۰ دقیقه قبل از زمان استفاده، بستنی را از فریزر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. وقتی بستنی نرم شد، مغز بادام زمینی خرد شده را داخل بستنی مخلوط کنید.

کف یک قالب مستطیلی شکل، کاغذ روغنی کشیده و بستنی نرم شده را داخل قالب بریزید سپس یک کاغذ روغنی دیگر روی آن بکشید. ضخامت بستنی باید از ۲ سانتی‌متر بیشتر نشود.

کاغذ روی بستنی را بردارید و ظرف را حدود ۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی سرد شود.

برای تهیه کوکی، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد آماده کنید.

یک کاسه بزرگ برداشته کره، کره بادام زمینی ، شکر و شکر قهوه ای را به وسیله همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس تخم مرغ‌ها و اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگری آرد را همراه با بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین الک کنید. سپس به مواد مایع اضافه کرده و در حدی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. خمیر کوکی آماده است.

با یک قاشق خمیر کوکی را برداشته و روی سینی فر به شکل دایره با فاصله بریزید. کوکی‌ها را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شوند. سپس آن‌ها را بیرون آورده و بعد از این که خنک شدند، مقداری بستنی شکلاتی برش بزنید و وسط دو کوکی قرار دهید.

دسر کوکی با بستنی را برای مدتی داخل فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *