آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر مکزیکی

مواد لازم اینچیلادای مرغ و پنیر مکزیکی

  • ۱ عدد سینه مرغ پخته
  • ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ۲ پیمانه سیب زمینی خرد شده
  • ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • ۳تا۴ حبه سیر خرد شده
  • ۱ پیمانه لوبیا قرمز پخته
  • ۲ قاشق سوپخوری آب لیمو
  • مقداری گشنیز و آووکادوی خرد شده برای تزیین
  • ۱٫۴ پیمانه گشنیز خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • ۱۰تا۱۲ عدد نان ترتیلا
  • ۳ پیمانه سس گوجه فرنگی

 مشخصات

برای ۴ نفر

طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر مکزیکی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک تابه روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و سیب زمینی ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه سیب زمینی ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه ای ها را که خرد کرده اید داخل تابه بریزید و آنها را هم حدود ۴-۳ دقیقه تفت دهید.
حالا نوبت اضافه کردن سیر است. بعد از حدود یک دقیقه که سیر با مواد تفت داده شد، لوبیا قرمز را اضافه کرده ، هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مخلوط سیب زمینی را داخل یک کاسه بریزید. مرغ پخته را ریش ریش کنید، سپس به مواد اضافه کنید. حالا آب لیمو، گشنیز،یک پیمانه از سس و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید. داخل آن ۱ پیمانه سس را بریزید و کنار بگذارید. حالا باید مقداری از مواد را وسط هرکدام از نان های ترتیلا قرار دهید. مقداری پنیر هم روی آنها بریزید، سپس نان ها را به آرامی لوله کرده و مانند لقمه، آنها را بپیچید. همه لقمه ها را داخل ظرف بچینید. مابقی سس و بقیه پنیر رنده شده را هم روی آنها بریزید.

ظرف را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند، سپس ظرف را از فر درآورید، آن را با مقداری گشنیز تازه و آووکادوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *