دستور تهیه کوکوی ماهی تن کنسرو شده
مواد لازم کوکوی ماهی تن
- کنسرو ماهی تن ۱ عدد
- تخم مرغ غنی شده با امگا ۳ ۵ عدد
- گوجه فرنگی متوسط سفت ۱عدد
- روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری
- آرد یک قاشق غذاخوری سرصاف
- نمک و فلفلبه میزان لازم
- زردچوبه۱/۲ قاشق چایخوری
- سیر رنده شده ۲ حبه
طرز تهیه کوکوی ماهی تن
-
ماهی تن کنسرو شده (فقط گوشت ماهی) را در ظرف گودی قرار دهید و آن را با چنگال از هم باز کنید. تخم گوجه فرنگی را جدا کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را شکسته و همراهگوجه فرنگی خرد شده، آرد، زردچوبه و فلفل و نمک و سیر رنده شده را به ماهی اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مایه یک دست و شل (مثل ماست) شود. روغن را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. مایه آماده شده را در آن بریزید ماهیتابه را تکان دهید تا مایه به طور یکنواخت (به کلفتی ۱تا ۵/۱ سانت) در ظرف پخش شود، در آن را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه وقتی مایه خودش را گرفت و سفت شد (مثل کوکوی سبزی ) آن را به چند قطعه ببرید و برگردانید مجددا در ظرف را بگذارید و فرصت دهید روی دیگر آن بپزد و طلایی شود. این کوکو همراه سبزی های پخته یا خام، سالاد و ماست و خیار و ترشی خوشمزه است.