آشپزیکباب و کتلت

دستور تهیه کوکوی ماهی تن کنسرو شده

مواد لازم کوکوی ماهی تن

  • کنسرو ماهی تن ۱ عدد
  • تخم مرغ غنی شده با امگا ۳ ۵ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط سفت ۱عدد
  • روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد یک قاشق غذاخوری سرصاف
  • نمک و فلفلبه میزان لازم
  • زردچوبه۱/۲ قاشق چایخوری
  • سیر رنده شده ۲ حبه

طرز تهیه کوکوی ماهی تن

  1. ماهی تن کنسرو شده (فقط گوشت ماهی) را در ظرف گودی قرار دهید و آن را با چنگال از هم باز کنید. تخم گوجه فرنگی را جدا کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را شکسته و همراهگوجه فرنگی خرد شده، آرد، زردچوبه و فلفل و نمک و سیر رنده شده را به ماهی اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مایه یک دست و شل (مثل ماست) شود. روغن را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. مایه آماده شده را در آن بریزید ماهیتابه را تکان دهید تا مایه به طور یکنواخت (به کلفتی ۱تا ۵/۱ سانت) در ظرف پخش شود، در آن را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه وقتی مایه خودش را گرفت و سفت شد (مثل کوکوی سبزی ) آن را به چند قطعه ببرید و برگردانید مجددا در ظرف را بگذارید و فرصت دهید روی دیگر آن بپزد و طلایی شود. این کوکو همراه سبزی های پخته یا خام، سالاد و ماست و خیار و ترشی خوشمزه است.

منبع: رژیم سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *