آشپزیغذای ایرانی و محلی

دستور تهیه بقچه سبزیجات یا موموس

 

مواد لازم برای بقچه سبزیجات یا موموس

  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • روغن ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آب ۲-۳ قاشق غذاخوری بسته به نیاز هنگام ورز دادن
  • برای مواد میانی:
  • کلم خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • هویج خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • لوبیا سبز خرد شده ۱/۳ پیمانه
  • فلفل دلمه ای خرد شده ۱/۴ پیمانه
  • پیازچه ۲ عدد
  • سیر ۲-۳ حبه
  • سس سویا ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • روغن ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *