عطارباشی و طب سنتینکته های عطارباشی

با انواع صیفی جات ، مزاج و مصلحات آنها آشنا شوید

Image result for ‫اقسام کدو‬‎

ماده غذایی : اقسام کدو

مزاج : سرد و تر

مصلحات : آب، عسل، میخک، زیره، نعناع، نمک، روغن زیتون، فلفل، خردل

Image result for ‫بادمجان‬‎

ماده غذایی : بادمجان

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : پخت با گوشت بره، روغن گاوی تازه، سرکه، زیره، گلپر، انار

Image result for ‫خربزه‬‎

ماده غذایی : خربزه

مزاج : گرم و تر

مصلحات : آب انار ترش، سرکه

Image result for ‫خیار بوته ای‬‎

ماده غذایی : خیار بوته ای

مزاج : سرد و تر

مصلحات : نمک، رازیانه، زنیان، مویز، عسل، نعناع، زیره، کندن پوست

ماده غذایی : خیار چنبر

مزاج : گرم و تر

مصلحات : مصطکی، انیسون، فلفل سیاه، نمک

Related image

ماده غذایی : طالبی

مزاج : گرم و تر

مصلحات : انار ترش، سرکه

Image result for ‫فلفل سبز‬‎

ماده غذایی : فلفل سبز

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : صمغ عربی، صندل، گلاب، جوانه گندم

Image result for ‫گرمک‬‎

ماده غذایی : گرمک

مزاج : گرم و تر

مصلحات : آب انار ترش، سرکه

Image result for ‫گوجه فرنگی‬‎

ماده غذایی : گوجه فرنگی

مزاج : سرد و تر

مصلحات : روغن زیتون، فلفل سیاه، روغن کنجد، نمک

ماده غذایی : هندوانه

مزاج : سرد و تر

مصلحات : پوست هندوانه، عسل، گلنگبین، نان گندم و جو

 

منبع: طب سنتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *