عطارباشی و طب سنتینکته های عطارباشی

ماهی با زنجبیل و خواص مفید آن

ماهی از نظر طب سنتی دارای مزاجی سرد و تر است. از این رو، طبخ و مصرف آن با ترکیباتی مانند زنجبیل یا فلفل که طبع گرم و خشکی دارند، بسیار مناسب است.

برای متعادل شدن طبع ماهی می توان از پودر آویشن خشک یاآویشن تازه هم کمک گرفت.

برخی افراد با مصرف ماهی دچار نفخ و دل درد می شوند. خوشبختانه، همراه کردن زنجبیل با ماهی، نفخ و سردی آن را از بین می برد و آن را به یک وعده غذایی مطلوب برای شما تبدیل می کند.

مصرف زنجبیل می تواند به آرامش معده هم کمک کند.

ماهی، گوشت بسیار سبکی برای هضم دارد و از این رو، می تواند به سادگی در برنامه غذایی افراد سالمند یا خانم های باردار جا بگیرد.

اگر افراد دارای مزاج گرم در مصرف زنجبیل زیاده روی کنند، با تحلیل قوای جنسی مواجه خواهند شد.

مصرف زنجبیل می تواند تا حد قابل قبولی از بروز زخم معده ناشی از هلیکوباکتریاپیلوری پیشگیری کند.

افرادی که احساس می کنند با مصرف ماهی دچار حالت تهوع می شوند، می توانند به راحتی از زنجبیل استفاده کنند، زیرا زنجبیل گزینه خوبی برای پیشگیری از تهوع محسوب می شود.

زنجبیل جزو گیاهان ضدالتهاب است و مصرف مداوم آن با کاهش دردهای مفصلی همراه خواهد شد.

مصرف زنجبیل می تواند از گرفتگی عروق هم پیشگیری کند.

منبع: هفته نامه سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *