دستور تهیه سالاد نخود اسپانیایی - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه سالاد نخود اسپانیایی

این سالاد را می توانید در مدت زمان کوتاهی برای خود آماده کنید. به لطف مواد غذایی متنوعی که در آن وجود دارد سالاد نخود اسپانیایی مانند یک نیروگاه انرژی به بدنتان منتقل می کند. سرشار از آنتی اکسیدان پرتقال، پروتئین مرغ، فیبر سبزیجات و کربوهیدرات سالم نخود است. چنین سالادی می تواند به سادگی سیر نگهتان دارد. اما سیر شدن تنها مهم نیست اینکه با چه غذایی سیر شوید مورد اهمیت است باید غذایی بخورید که به بدنتان کمک کند. این سالاد خوش رنگ و خوشمزه را برای خود و خانواده درست کنید و خیلی زود خواهید دید به یکی از غذاهای محبوب تبدیل می شود.

مواد لازم سالاد نخود اسپانیایی

دو و یک دوم فنجان اسفناج تازه

یک سوم فنجان کنسرو نخود، آب کشیده و خشک شده

۲ قاشق غذا خوری سس ماست و سبزیجات

یک دوم فنجان پرتقال خونی

۱۱۲ گرم سینه مرغ

یک قاشق غذا خوری گردو بو داده خرد شده

طرز تهیه سالاد نخود اسپانیایی

اسفناج، نخود و سس را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید: به آرامی بهم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. میکس اسفناجی که درست کردید را در یک ظرف بچینید. سپس روی آنها پره های پرتقال، مرغ و گردوها را قرار دهید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور غذایی برای یک وعده می باشد. یک وعده عبارت است از سه و یک دوم فنجان.

اطلاعاتی که در ادامه می آید به یک وعده از این غذا مربوط می شود.

کالری: ۴۳۰

چربی در یک وعده: ۱۲ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۱ گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: ۱۱ گرم

پروتئین در یک وعده: ۳۷ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۳۴ گرم

فیبر در یک وعده: ۱۱ گرم

قند در یک وعده: ۱۰ گرم

سدیم در یک وعده: ۵۳۰ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۲۴ درصد نیاز روزانه

پتاسیم در یک وعده: ۲۵ درصد نیاز روزانه

منبع: دکتر کرمانی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.