آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه برگر نخود و گشنیز

  • مناسب برای ۴ نفر
  • ۳۴۴ کالری

این برگرهای خوشمزه، سرشار از فیبر هستند و چربی پایینی دارند. ضمنا ۲ واحد از ۵ واحد سبزی موردنیاز روزانه‌ی شما را تأمین می‌کنند.

مواد لازم

  • زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت : ۱۰ دقیقه
  •  ۲۵ دقیقه
– نخود پخته شده۴۰۰ گرم
– پوست لیمویک عدد
– آب لیمونصف
– زیره‌ی آسیاب‌شده۱ قاشق چای‌خوری
– گشنیز خردشده۱ دسته‌ی کوچک
– تخم‌مرغ۱ عدد
– خرده نان تازه۱۰۰ گرم
– پیاز متوسط۱ عدد
– روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
– نان گرد کوچک گندم کامل۴ عدد
– گوجه‌فرنگی بزرگ۱ عدد
– خیار برش‌خوردهنصف
– سس چیلیبرای سرو

مراحل پخت

  • ۱نخود، پوست لیمو، آب لیمو، زیره، نصف گشنیز، تخم مرغ و مقداری ادویه را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. آن را در یک کاسه خالی کنید و با ۸۰ گرم خرده نان و پیاز خردشده مخلوط نمایید. ۴ عدد برگر درست کنید، خرده نان باقی‌مانده را روی دو طرف آنها فشار دهید و حداقل برای ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
  • ۲روغن را در یک تابه کاملا داغ کنید. برگرها را درون روغن بچینید و هر طرف‌شان را ۴ دقیقه سرخ کنید. در حین سرخ‌ کردن، حرارت را روی متوسط قرار دهید تا نسوزند. برای سرو، هر یک از نان‌های گرد را برش دهید و با یک حلقه گوجه‌فرنگی، یک عدد برگر، مقداری پیاز، برش‌های خیار، مقداری سس چیلی و گشنیز باقی‌مانده پر کنید.

منبع: راستینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *