آشپزیپیش غذا و دسرصبحانه و مربا

دستورتهیه یک پوره سیب عالی

روش‌های مختلفی برای تهیۀ پوره سیب وجود دارد، که ما در این مطلب یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین آنها را برایتان آماده کرده‌ایم. اگر کودکتان از پوره سیب کنسروی یا آماده متنفر است، ممکن است این دستورالعمل راه‌حلی عالی برای شما باشد.

پوره سیب

۳۰ دقیقه‌ای آماده می‌شود – برای ۴ نفر – ۱۲۱ کالری

مواد لازم پوره سیب

۴ عدد سیب، پوست‌کنده، تخم‌ها خارج شده و خرد شده – ¾ فنجان آب – ¼ فنجان شکر سفید – ½ قاشق چای‌خوری پودر دارچین

طرز تهیه پوره سیب

آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه – پخت: ۲۰ دقیقه

-سیب‌ها، آب، شکر و دارچین را درون یک تابه بریزید. درب تابه را گذاشته و با حرارت متوسط آن را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید (تا زمانی که سیب‌ها به خوبی نرم شوند). بگذارید محتویات تابه خنک شوند و سپس با یک چنگال آن را له کنید. پوره سیب شما آماده است.

منبع:  گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *