آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه باسلوق هندوانه ای شکل برای شب یلدا

 مواد لازم برای باسلوق هندوانه ای شکل :

▫️نشاسته ذرت یک و نیم پیمانه
▫️آب یک پیمانه
▫️گلاب یک پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️کره بیست گرم
▫️رنگ خوراکی سبز و قرمز ژله ای

 طرز تهیه باسلوق هندوانه ای

ابتدا نشاسته و آب رو با هم خوب مخلوط کنید و گلاب و شکر رو بهش اضافه کنید روی حرارت قرار بدین و مرتب هم بزنید تا خوب باسلوق جمع بشه و خودشو بگیره،در این لحظه کره رو اضافه کرده و خوب هم بزنید و وقتی باسلوق کاملا جمع شد از روی حرارت بردارید خمیر رو به سه قسمت بزرگ و متوسط و کوچیک تقسیم کنید

و برای قسمت قرمز بزرگترین خمیر رو رنگ کنید و گرد مثل یک لوله شکل بدید و با دست حالت بدین و برای قسمت سبز کمی کوچکتر از قرمز بردارید و رنگ کنید و با وردنه پهن کنید و قسمت کوچیکتر که سفیده رو با وردنه نازکتر از قسمت سبز کنید و روی قسمت سبز پهن کنید و قسمت قرمز رو روی کار قرا بدین و رول کنید و محکم بپیچید و به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد برش بزنید و از وسط نصف کنید که به شکل نیم دایره بشه .

گل رز وسط رو هم با اضافه های مواد درست کردم .
دونه های روش هم سیاه دانه است.
توجه کنید که موقع کار با خمیر دستاتونو با روغن مایع چرب کنید تا به دست نچسبه.

شب یلدای خوبی داشته باشید

منبع: mogedeh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *