آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر یاقوتی

مواد اولیه دسر یاقوتی

ژله آلوورا: ۱ بسته
ژله انار: ۱بسته
خامه صبحانه: ۱۰۰گرم
انار دون شده: ۱عدد

طرز تهیه دسر یاقوتی

ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه

دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.

نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده

۵۰ گرم خامه رو با ویسک می زنیم

بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .

بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم

همانند لایه دوم ۵۰ گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

سپس روی لایه دوم می ریزیم .

بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم

به اندازه های مورد نظر برش می دیم .

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *