آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه پاستای تورتلینی

 پاستاي تورتلینی خوراکی از کشور ایتالیا که با ظاهر و مزه مفید میتواند برترین انتخاب برای ناهار خانواده دور هم باشد تا همگی لذت ببرند. پاستای تورتلینی پنیری یک غذای ساده ولذیذ هست که هر طفل و بزرگی آن را دوست دارد. در صورتی که به پاستای تورتلینی پنیری دسترسی ندارید می توانید از هر پاستای دیگری بهره گیری کنید.

مواد لازم پاستای تورتلینی

نیم کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان و حبه حبه شده

دو قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی «ترکیب پودر رزماری, سیر, فلفل قرمز, جعفری خشک, آویشن, ریحان خشک»

نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
دو قاشق غذاخوری کره
۹۰۰ گرم آب مرغ
نصف پیمانه خامه پرچرب
نیم کیلوگرم پاستای تورتلینی
یک پیمانه نخودفرنگی
نصف پیمانه پنیر پارمسان
یک چهارم پیمانه برگ ریحان خرد شده

طرز تهیه پاستای تورتلینی

۱٫ مرغ‌ها را در ادویه ایتالیایی, نمک و فلفل بخوابانید.

۲٫ کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ذوب کنید.

۳٫ مرغ‌ها را سه چهار دقیقه بدون هم زدن در کره بپزید تا یک طرفش قهوه‌اي شود. هم بزنید و دو دقیقه دیگر بپزید.

۴٫ آب مرغ و خامه را اضافه کنید, حرارت دهید تا جوش بیاید.

۵٫ تورتلینی را را به آن اضافه کنید و باز هم اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را روی متوسط به پایین تنظیم کنید. ۱۴ دقیقه بجوشانید, گاهی هم بزنید.

۶٫ نخود فرنگی‌ها را اضافه کنید, ۲ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که نخود‌ها بپزد بگذارید روی حرارت بماند.

۷٫ سس این غذا رقیق خواهد بود. پنیر پامیزان را اضافه کنید. اجازه دهید سه دقیقه بماند. هم بزنید. ریحان را روی غذا بریزید و میل کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *