آشپزیغذای ایرانی و محلی

روش تهیه کوفته برنجی و انبه

کوفته برنجی یکی از لذیذ ترین غذاها در دنیا هست, امروز آن را برای شما همراه با انبه درست میکنیم که فوق العاده خواهد بود. این غذا را میتوانید برای وعده ناهار یا شام در منزل تهیه کرده و با شیر غلیظ سرو کنید.

مواد لازم کوفته برنجی و انبه

۳/۴ پیمانه خامه نارگیل
۱/۴ پیمانه قند خرما
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
انبه
۲ پیمانه آب
۱ پیمانه برنج
آرد برنج
شیر

طرز تهیه کوفته برنجی و انبه

۱٫ خامه نارگیل, شکر خرما و نمک را در یک شیرجوش با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم تفت دهید تا شکر کاملا ذوب شود. سپس شیرجوش را از روی حرارت بردارید.

۲٫ انبه را پوست کنده و به مکعب هاي کوچک تقسیم کنید.

۳٫ در یک شیرجوش دیگر, آب را روی حرارت ملایم بجوشانید. برنج را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا برنج ها کاملا پخته و نرم شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست.

۴٫برنج را درون کاسه بریزید. مخلوط خامه نارگیل را اضافه کنید. هم بزنید. اندکی از برنج را در کف دست گذاشته, یک تکه انبه در آن قرار دهید. آنها را فشار دهید تا توپی شکل شوند.

۵٫ توپی ها را درون آرد برنج بغلتانید و سپس درون روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

۶٫ در صورت تمایل میتوانید شیر تغلیظ شده روی انها ریخته و سرو کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *