آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه میگو پفکی

میگو را به صورت پفکی درست کنید و از مزه خوش آن لذت کامل ببرید. ما درآموزش آشپزی امروز طرز تهیه آن را به شما خواهیم گفت. این غذا بسیار راحت هست ودر کوتاه ترین زمان ممکن حاضر می‌شود. کاملا تندرست و سبک هست و می‌توانید بعنوان یک وعده ي خوراکی کامل آن را میل کنید.

مواد لازم میگو پفکی

۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون «ادویه تند»
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم میگو
۱ شماره تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱۱ قاشق چایخوری ادویه تند

طرز تهیه میگو پفکی

۱٫ در یک کاسه متوسط, آرد, ادویه کجون, نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ‌دار بریزید.

۲٫ میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن, درون کیسه آرد بریزید.

۳٫ در کاسه اي جداگانه, تخم مرغ, شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.

۴٫ بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.

۵٫ روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.

۶٫ میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آنها را درون روغن داغ بیندازید.

۷٫ پس از طلایی شدن, میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *