آشپزیصبحانه و مربا

طرز تهیه مربای انار زمستانی

انار به عنوان یک میوه بهشتی سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان است که علاوه بر ارزش غذایی بسیار، در درمان بیماریها و زیبایی پوست و استحکام دندان ها بسیار مفید است .

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

این روزها که در فصل انار هستیم و در خانه همه پیدا می شود بخاطر همین خواستیم در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک ، طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه را هم آموزش بدهیم . فقط برای صبحانه از این مربا نخورید بله در کنار وعده ای غذایی هم میتوانید استفاده کنید این مربا خیلی خوشمزه است . با ما همراه شوید .

مواد لازم برای تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

آب انار:  سه پیمانه و نیم
دانه انار: یک پیمانه (از یک انار بزرگ)
شکر: سه پیمانه
آب لیموی تازه: به مقدار لازم

طرز تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

۱ – ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید .

۲ – یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید . در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود می توانید از روش زیر استفاده کنید :

در سینک ، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته و فشار می دهید، با انگشتان دست دیگر دانه های انار را به سمت داخل تا آن جا که می توانید فشار دهید و آب آن را درآورید .

۳ – در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید .

۴ – دانه های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر آن ها را بپزید .

۵ – برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است .

۶ – مربا را در ظرف استریل شده بریزید درب آن را ببندید و آن را در جای تاریک و خنک قرار دهید .

نکات تکمیلی در مورد مربای انار

طرز تهیه مربای انار مربای خوش طعم زمستانه

– مربای انار جزو مربا و کمپوت میباشد .

– زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می باشد .

– مربای انار را می توانید در وعده صبحانه یا میان وعده سرو کنید .

راستی

خوردن انار برای مبتلایان به زخم معده و روده جایز نیست و برای افراد سرد مزاج زیان بخش میباشد و همچنین موجب کاهش جاذبه کبد میگردد. افراط در خوردن انار باعث یبوست – ناراحتی معده و زبر شدن گلو میشود در ضمن افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی می باشند در مصرف انار احتیاط کنند.

منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *