آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه پیتزا نیمرو مخصوص صبحانه

نیمرو یکی از ساده‌ترین غذاهایی است که با تخم‌مرغ درست می‌شود و بیشتر در وعده صبحانه سرو می‌شود . البته نیمرو درست کردن هم قلق خودش را دارد . اگر دلتان می‌خواهد یک نیمروی متفاوت و خوشمزه داشته باشید، ما در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم طرز تهیه پیتزا نیمرو صبحانه ای برای روزهای سرد پاییزی را آموزش دهیم . همراه ما باشید .

مواد لازم برای تهیه پیتزا نیمرو

طرز تهیه پیتزا نیمرو صبحانه روزهای سرد پاییزی
خمیر مایه:  نصف قاشق غذا خوری
آرد :  ۲ پیمانه
بیکن کالباس ورقه ای:   ۴ عدد
پنیر پارمسان و موتزارلا:  هر کدام نصف پیمانه
تخم مرغ:  ۶ عدد
پیازچه خرد شده:  ۲ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده:  ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل:   به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا نیمرو

طرز تهیه پیتزا نیمرو صبحانه روزهای سرد پاییزی
طرز تهیه پیتزا نیمرو صبحانه روزهای سرد پاییزی

بهتر است خمیر پیتزا را از شب قبل آماده کنید.

ابتدا به اندازه ۳/۴ پیمانه آب ولرم در ظرفی ریخته خمیر مایه را در آن بریزید و هم بزنید ( به مدت ۵ دقیقه ) .

سپس آرد و یک قاشق نمک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید.

ترجیحا برای مخلوط کردن از دست کمک بگیرید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. آن را به دوقسمت تقسیم کرده ، روی آن را با کیسه بپوشانید و در یخچال بگذارید . بعد از حدود ۱۲ ساعت استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورده ، بگذارید با دمای اتاق یکی شود،‌ سپس آن را دوباره ورز دهید و باز کنید.

همچنین بخوانید :   طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و خوشرنگ برای صبحانه

خمیر را ترجیحا کمی کمتر از اندازه ظرفی که می خواهید در فر بگذارید باز کنید تا دور آن نسوزد.

فر را حدود نیم ساعت قبل گرم کنید ( ۵۰۰ درجه فارنهایت)

روی خمیر پیتزا پنیر پارمسان و موتزارلا و بعد بیکن یا کالباس و روی آن ۳ عدد تخم مرغ بشکنید روی آن نمک و فلفل زده و به مدت ۸ – ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود .

در این فاصله سبزیجات را خرد کرده وقتی پیتزا را از فر بیرون آوردید روی آن بپاشید و بعد از ۲ دقیقه سرو کنید.

منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *