طرز تهیه پیتزا نیمرو مخصوص صبحانه
نیمرو یکی از سادهترین غذاهایی است که با تخممرغ درست میشود و بیشتر در وعده صبحانه سرو میشود . البته نیمرو درست کردن هم قلق خودش را دارد . اگر دلتان میخواهد یک نیمروی متفاوت و خوشمزه داشته باشید، ما در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم طرز تهیه پیتزا نیمرو صبحانه ای برای روزهای سرد پاییزی را آموزش دهیم . همراه ما باشید .
مواد لازم برای تهیه پیتزا نیمرو
طرز تهیه پیتزا نیمرو
بهتر است خمیر پیتزا را از شب قبل آماده کنید.
ابتدا به اندازه ۳/۴ پیمانه آب ولرم در ظرفی ریخته خمیر مایه را در آن بریزید و هم بزنید ( به مدت ۵ دقیقه ) .
سپس آرد و یک قاشق نمک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید.
ترجیحا برای مخلوط کردن از دست کمک بگیرید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. آن را به دوقسمت تقسیم کرده ، روی آن را با کیسه بپوشانید و در یخچال بگذارید . بعد از حدود ۱۲ ساعت استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورده ، بگذارید با دمای اتاق یکی شود، سپس آن را دوباره ورز دهید و باز کنید.
خمیر را ترجیحا کمی کمتر از اندازه ظرفی که می خواهید در فر بگذارید باز کنید تا دور آن نسوزد.
فر را حدود نیم ساعت قبل گرم کنید ( ۵۰۰ درجه فارنهایت)
روی خمیر پیتزا پنیر پارمسان و موتزارلا و بعد بیکن یا کالباس و روی آن ۳ عدد تخم مرغ بشکنید روی آن نمک و فلفل زده و به مدت ۸ – ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود .
در این فاصله سبزیجات را خرد کرده وقتی پیتزا را از فر بیرون آوردید روی آن بپاشید و بعد از ۲ دقیقه سرو کنید.