طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مقوی
از غذاهای دوستداشتنی و پرطرفدار بوشهر كه بهراحتی قابل تهیه است. توجه داشته باشید كه هرچه مقدار مواد بیشتر باشد، مدت پخت افزایش پیدا میكند.
مواد لازم برای میگو پلو
طرزتهیه میگو پلو
ظرف را از دستگاه خارج كنید. سبزی را همراه یك قاشق غذاخوری روغن، گرد لیمو و كمی نمك اضافه كرده وهمه مواد را مخلوط كنید و به روش پخت مایكرو ۵ دقیقه با توان ۹۰۰ وات و درپوش بپزید. در اواسط كار مواد را هم بزنید.
برنج را بشویید، سپس با ۲ پیمانه آب، یك قاشق چایخوری نمك و ۲ قاشق غذاخوری روغن در یك قابلمه شیشهای مناسب داخل فر گذاشته و با استفاده از دكمه پخت ایرانی و انتخاب ۱pc برنج را بپزید. هنگام پخت برنج باید دستورالعمل ص ۱۸ راهنمای فر نوری سولاردام را دنبال كنید.
چلو را از مایكرو خارج كرده و مایه میگو و سبزی را با آن مخلوط كنید. ظرف را با درپوش با دكمه پخت ایرانی و انتخاب ۱pc 4-3دقیقه باید درپوش بپزید تا مواد كاملا یك نواخت شده و با هم دم بكشد. توجه داشته باشید حجم برنج الان بیشتر شده و وزن پلو حدود ۳۰۰ گرم است، بنابراین در انتخاب وزن در هنگام پخت ۳/۰ كیلوگرم را انتخاب كنید.
نكات ضروری:
۱- به جای میگو از فیله ماهی خرد شده استفاده كنید.
۲- میتوانید مراحل پخت میگو را با مایكرو انجام میدهد. اما با این روش، میگوها آبدارتر است.
۳- درصورت تمایل سبزی قلیه را با شوید ساطوری جایگزین كنید.
۴- ممكن است به خاطر نوع برنج یا تفاوت حجم و كیفیت مواد زمان پخت شما كمی كمتر یا بیشتر شود.