آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی‌های کوچک با خامه و مربا

مدتی بود که در مجله آشپزی عطارباشی مطلبی را منتشر نکرده بودیم امروز در اولین روز بهار ، دستور پخت یک شیرینی خوشمزه را آماده کرده ایم.

این بچه شیرینی‌های خوشگل می‌توانند همراه با یک چای عصرگاهی عالی باشند.

مواد لازم شیرینی خامه و مربا

  • دو و نیم لیوان آرد پف کننده
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری پودر شکر
  • ۸۰ گرم کره، ورقه ورقه شده
  • یک لیوان شیر
  • مربای توت‌فرنگی و خامۀ غلیظ برای سرو کردن

دستورالعمل تهیه شیرینی خامه و مربا

قدم اول: حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. یک ظرف ۲۲ سانتی‌متری پخت کیک با عمق ۷٫۵ سانتی‌متر را چرب کنید. در یک کاسه آرد و شکر را با هم ترکیب کنید. با استفاده از نوک انگشتان، کرۀ خود را داخل ترکیب آرد خود بکنید.

قدم دوم: در وسط این ترکیب یک گودال ایجاد کنید. شیر را در آن بریزید. سپس به آرامی ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر یکدست بدست آورید.

قدم سوم: خمیر خود را به صورت شیرینی‌های دایره‌ای ۴٫۵ سانتی در آورید. سپس باقی‌مانده‌ها را دوباره ترکیب کرده و شیرینی درست کنید. تا زمانی که ۲۰۰ قطعه شیرینی داشته باشید. این شیرینی‌ها را درون ظرف پخت خود قرار دهید. کمی آرد اضافی بروی آنها بریزید. برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شوند. سپس ظرف را از فر خارج کرده و برای ۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس شیرینی‌ها را درون یک حولۀ تمیز قرار داده تا گرم باقی بمانند و همراه با خامه و مربا آنها را سرو کنید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *