آشپزیساندویج و پیتزا

چطوری پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

پیتزا یکی از غذاهای معروف دنیا است که هر کشوری با توجه به ذائقه و مواد اولیه طرز تهیه مخصوص خود را دارد. امروز درمجله آشپزی قصد داریم دستور پخت پیتزاِ مکزیکی که اتفاقا بسیار خوشمزه هم بوده را آموزش دهیم. با ما همراه شوید …

مواد لازم پیتزای مکزیکی

  • یک فنجان کنسرو لوبیا سیاه
  • نصف فنجان فلفل قرمز درشت خرد شده
  • یک جبه سیر
  • یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
  • یک عدد خمیر پیتزا
  • یک فنجان خرد شده پنیر پیتزا
  • نصف فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
  • یک چهارم پیمانه زیتون سیاه ، قطعه قطعه
  • یک عدد پیازچه
  • یک فنجان کاهو خرد شده
  • سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب

طرز تهیه پیتزای مکزیکی

ایتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یک میکسر را آماده کرده و لوبیا سیاه ، فلفل قرمز ، سیر و پودر فلفل قرمز را درونش مخلوط می‌کنیم تا یک دست شود.

سپس خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار داده و پوره لوبیا سیاه آماده شده را رویش پخش می‌‌کنیم و سپس گوجه فرنگی، زیتون و پیازچه را خرد کرده و روی مواد پخش می‌ کنیم و در انتها پنیر پیتزا را اضاقه می‌کنیم و به مدت ۱۲۲ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا رنگش طلایی شود.

پس از خارج کردن از فر کاهوها را اضافه کرده و روی مواد را با خامه ترش پوشش می‌دهیم.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *