داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

درمان های خانگی سرماخوردگی در دوران بارداری

بارداری دورانی است که بدن بانوان در آن دچار تغییرات مختلف و بسیاری میشود. یکی از این تغییرات مربوط به سیستم ایمنی بدن است که ضعیف‌تر شده و راه را برای وارد شدن ویروس‌های سرماخوردگی آسان‌تر میکند. در این نوشتار به روش‌های درمان سرماخوردگی در دوران بارداری خواهیم پرداخت. با عطارباشی همراه باشید.

درمان های خانگی سرماخوردگی در دوران بارداری - مجله سلامتی عطارباشی

ابتلا به سرما خوردگی به تنهایی نمی تواند اثرات مخربی بر سلامت جنین وارد کند اما کارشناسان توصیه می کنند مادران باردار توجه کافی به سلامت خود داشته باشند تا در اثر سرماخوردگی دچار ضعف یا انقباض بدن به خاطر عطسه یا سرفه نشوند.

پیشگیری کنید

جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی در دوران بارداری باید مورد توجه مادران باردار قرار بگیرد، در گام اول، تغذیه مناسب، خواب کافی و ورزش منظم، پوشیدن البسه مناسب، اجتناب از تماس با افراد بیمار، خوردن آبمیوه های دارای ویتامین C بویژه مرکبات، شستشوی منظم دست ها به خصوص پس از ورود به منزل، خوردن مواد غذایی حاوی پروتئین و انواع سوپ، تزریق واکسن آنفلوآنزا در صورت تایید پزشک همگی می تواند مانع از ابتلا به سرماخوردگی در افراد شود.

درمان سرماخوردگی در دوران بارداری

هنگام ابتلا به سرما خوردگی اولین گام مراجعه به پزشک برای دریافت درمان های دارویی است، در کنار درمان های دارویی، استراحت کافی و خواب در اتاق با بخور آب سرد می تواند مجاری تنفسی را باز و میزان عطسه یا سرفه را کم کند، همچنین مصرف مایعات فراوان می تواند علاوه بر تسکین علائم باعث خروج زودتر مواد سمی و باقیمانده مواد شیمیایی داروها از بدن شود.

هنگام استراحت بالا نگه داشتن سر روی بالش نیز می تواند مانع از بسته شدن منافذ تنفسی و بروز عطسه وسرفه شود، هنگامی که باید خطر را جدی گرفت که اگر پس از چند روز استراحت علائم سرما خوردگی از جمله تب، سردرد، عطسه و سرفه ، تغییر خلط بینی به رنگ تیره همچنان در بدن مادر باردار وجود داشته باشد، باید سریعاً به پزشک مراجعه کند زیرا ممکن است دچار بیماری هایی مانند پنومونی، برونشیت و عفونت های سینوسی شده باشد که هرکدام می توانند عاملی بسیار خطرناک برای سلامت جنین باشند.

درمان های خانگی

از جمله درمان های خانگی برای تسکین علائم سرما خوردگی می توان شستشوی بینی و حلق و گلو با آب نیمه گرم و نمک را نام برد می تواند باکتری ها ومیکروب های دهان و مجاری تنفسی را نابود کند، همچنین مصرف سوپ مرغ به دلیل دارا بودن کلسیم و پروتئین می تواند باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شود، اضافه کردن عسل به همراه لیمو ترش به چای گرم کمرنگ نیز می تواند باعث تسکین گلو درد شود و درنهایت کمپرس سرد و گرم روی سینوس ها می تواند درد این نواحی بر روی صورت را از بین ببرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *