داروهای گیاهیشربت و دمنوشعطارباشی و طب سنتی

چای گل گاو زبان و سنبل الطیب

به طور کلی در طبیعت چای های مختلفی با طعم های متنوعی وجود دارند که خواص آنها بسیار بیشتر از چای سیاهی است که روزانه تعداد زیادی از مردم آن را می نوشند. با معرفی چای گل گاو زبان و سنبل الطیب با خواص خارق العاده اش دیگر کمتر کسی راغب به نوشیدن چای سیاه میشود. در ادامه با عطارباشی همراه باشید تا این چای و خواصش را به شما معرفی کنیم.

چای گل گاو زبان و سنبل الطیب
چای گل گاو زبان و سنبل الطیب دارای طبیعت گرم و تر است.
از جمله خواص این چای می‌توان به خواب‌آور، آرامبخش اعصاب، پایین آورنده فشار خون، رفع خشونت نای و سینه، تنگی نفس،گلو درد، مقوی دماغ، معده و کبد سرد، افزایش ترشح ادرار، ضد سردردهای عصبی، درد کلیه، قولنج، اسپاسم، تشنج، صرع، سودا، صفرا، وسواس و سنگ کلیه را اشاره داشت.

نحوه تهیه چای گل گاو زبان و سنبل الطیب

برای تهیه این نوع چای باید دو قاشق غذاخوری گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات را به مدت نیم ساعت اجازه داد تا دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید؛ حالا از نوشیدن این چای ایرانی لذت ببرید و سلامت را به خود هدیه کنید.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *